INFORMASJON

 

Hva er Barnepiken?

Barnepiken er et fleksibelt og trygt barnevakt- og avlastningstilbud i spedbarnsperioden. Som et pilotprosjekt tilbyr vi også førstehjelpskurs – nyfødte i hjemmet dersom dette er ønskelig. Flere av barnepikene har også rikelig erfaring med ammeveiledning, og stiller gjerne opp med veiledning i alt fra generelt barnestell, flasketrening og ernæring av barn under 1 år.

Hvem kan benytte seg av Barnepiken?

Tilbudet gjelder for foreldre med barn opp til 12 måneder som bor eller befinner seg i området rund Oslo, Asker eller Bærum. Barnepiken er fleksible, men disponerer ikke bil.

Hvem passer Barnepiken for?

Barnepiken passe for alle! Vi passer barn både dag, kveld, natt og helg og ønsker å være så fleksible som mulig. Vi har mange bryllup i sommerhalvåret, og ellers ukentlige pass året igjennom. Barnepiken er for de som ønsker eksterne barnevakter med bred erfaring. Vi etterstreber kontinuitet, og de enkelte barnepikene verves til enkelte familier. Vi har kolikkbarn, premature, syke og friske barn. Tvilling- og trillingfamilier vil bli prioritert.
Barnepiken kan tilby avlastning slik at man som foreldre kan kunne sove en hel natt, være kjærestepar for en kveld eller ha en barnefri formiddag. Barnepiken er eksperter på de aller minste.

Hvordan fungerer det?

Dersom du ønsker å benytte deg av Barnepikens tilbud eller har spørsmål, tar du kontakt enten gjennom kontaktskjema eller direkte på post@barnepiken.no. Dersom vi ser at vi har kapasitet til å kunne hjelpe deg vil du få tildelt en/to barnepiker som kommer på hjemmebesøk, som regel sammen med en fra administrasjonen. På dette møtet utveksles kontaktinformasjon, avklares forventninger, og man lager en plan for videre pass og eventuelle spesielle behov i tiden videre. Det er forventet at minimum ett pass blir satt opp på dette møtet, f.eks et bli-kjent-pass. Vi fakturerer derfor ingenting for det første møtet, som somregel varer i 30-60 minutter. I noen tilfeller vil det ikke være tid eller nødvendig med et slikt møte. Dette avklares internt mellom administrasjon og kunde.