OM OSS

 

Maja Næss Wanggaard (25): Maja er sykepleier! Hun har jobbet på Barselavdelingen og Fødeavdelingen ved Rikshospitalet siden høsten 2012 og jobber nå i full stilling på Nyfødtintensiven ved samme sykehus. Hun er bosatt i Oslo (bydel Grûnerløkka). Maja er gründer av Barnepiken og har et brennende hjerte for prosjektet som endelig ble startet høsten 2014 i samarbeid med Louise.

 

Louise Rostad (26): Louise er sykepleier!  Hun har jobbet på Barselavdelingen ved Rikshospitalet siden høsten 2013 og jobber nå i full stilling på Nyfødtintensiven ved samme sykehus. Hun er bosatt i Oslo (Bydel Frogner). Louise fikk forespørsel om å være med å starte Barnepiken på grunn av sine strukturelle evner, varme engasjement og evige pågangsmot.

 

Maja og Louise er daglige ledere av Barnepiken, og sitter i regi av alt administrativt arbeid. I tillegg er de aktive i felten og bistår forskjellige foreldre med pass flere ganger i uken. De jobber i team og alene. I tillegg har Barnepiken flere autoriserte sykepleiere som bistår og tar på seg enkeltoppdrag. Disse er hver og en kvalitetssikret før første pass og har gjennomgått grundig opplæring.
Alle Barnepikens ansatte har oppdatert sertifisering i Hjerte-Lungeredning (HLR) og førstehjelp hos små barn.