REFERANSER

«Vi fikk to gutter (Jo og Leander) i uke 29, og det har vært mye å gjøre og lite søvn siden de kom i juli -16. Vi har hatt barnepiken 1-2 ganger i uka siden vi ble skrevet ut fra sykehuset, og jeg veit ærlig talt ikke hva vi skulle gjort uten dere. Dere har vært profesjonelle og kunnskapsrike, men ikke minst varme og fine folk fra første gang vi møttes. Det føltes helt trygt å overlate gutta til dere, selv om de i begynnelsen var veldig små (og ikke en gang hadde nådd termin!). Barnepiken har gitt oss overskudd til å sette pris på alle de fantastiske øyeblikkene man har som tvillingforelder. Tusen takk! Jeg kan ærlig talt ikke anbefale Barnepiken nok.»

Pappaen til Jo & Leander

«Barnepiken var en fantastisk hjelp i en periode hvor vi hadde behov for sporadisk barnevakt på dagtid. Datteren vår trivdes veldig godt med Barnepiken og det føltes svært trygt å benytte seg av de. Ikke minst var de også veldig fleksible og enkle å forholde seg til. Vi er strålende fornøyd med den hjelpen vi har fått og kan trygt anbefale Barnepiken videre :)»

Mammaen til Nicoline (8 mnd)

«Louise og Maja er de beste og mest profesjonelle barnepasserne.»

Mammaen til Lilla (5 uker)

«Jeg hadde ikke klart meg uten Barnepiken. De var med på å lage min småbarnsperiode perfekt.»

Mammaen til Lilla (5 uker)

«Jeg hadde aldri trodd at jeg ville være komfortabel med å overlate det mest dyrebare jeg har til fremmede, men så snart jeg møtte Maja og Louise forsvant all usikkerhet og tvil! Jeg ble umiddelbart overbevist om at Henrikke ville være i de beste hender!»

Mammaen til Henrikke (6 uker)